Logo

Salon Komtesa Masáž rukou

Salon Komtesa Masáž rukou

Masáž rukou.

Jednou z nejúčinnějších metod alternativní léčby je masáž rukou.
Má vynikající účinky při léčbě a také se používá jako prevence proti řadě onemocnění. A to klasická, ale i reflexní.

Tuto terapii je možno používat i jako reflexní, protože vychází z toho, že všechny orgány a části organismu mají svá energetická a nervová, čili reflexní zakončení na různých bodech těla. Díky tomu se na těchto zakončeních projevuje stav náležitých orgánů.

Masáž rukou má za úkol tyto reflexní body stimulovat a správným určením intenzity a druhem přítlaku oslabený orgán posílit nebo utlumit. Takto uvolňuje i pohybový aparát a je proto vhodným doplňkem například při klasické masáži.

 

 

Při klasické masáži rukou se rovněž ruce nejprve uvolní a rozhýbou. Po té jsou masírovány pomocí pohybů, tahů a tlaků  na měkké tkáni zahrnující svaly, pojivovou tkáň, šlachy, vazivo a klouby za účelem vyvolat ozdravný proces.  Velmi blahodárně působí oleje, které používám.

Zlepšit tělesnou cirkulaci, ulehčit psychickému stresu, zmírnit bolest, zklidnit určitý orgán nebo oblast a tak dosáhnout blahodárných a prospěšných účinků je možné právě masáží rukou.

Cena masáže rukou trvající 20 minut stojí 350 Kč.

Mohu vás základy masáže rovněž naučit, abyste tak v pohodlí domova, byť jako laici, pomohli třeba své babičce nebo komukoliv, kdo se jen nebude cítit právě dobře.
Za masáž rukou i s kurzem v délce 50 minut zaplatíte 580 Kč.

 

Mgr. Bernadeta Hnízdová, CSB
E-mail: hnizdovab@gmail.com
Tel.: +420 776 220 704

MASÁŽNÍ SALON SE NACHÁZÍ V BUDOVĚ PENZIONU KOMTESA


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Penzion Komtesa © 2014. Obsah tohto webu můžete kopírovat pokud dodržíte licenci.